"Ai grijă de corpul tău, pentru că este
singurul loc unde va trebui să trăieşti." Jim Rohn
   Home      Avantaje      campania

  
Te-ai gândit vreodată că ai putea să beneficiezi de cel mai bun tratament holistic personalizat pentru sănătatea ta și să nu plătești nimic pentru el?
 
   

Campania pentru Sănătate Holistică
"Touch of Nature" face posibil acest lucru!

în perioada 4 Decembrie 2016 - 31 Mai 2017

ATENȚIE! PERIOADA CAMPANIEI S-A ÎNCHEIAT!


TE BUCURI DE O SĂNĂTATE MAI BUNĂ!       
   ȘIREDUCI COSTURILE PENTRU TRATAMENT!Pe 4 Decembrie 2016 Centrul Holistic de Sănătate Dr. Sutherland a lansat Campania pentru Sănătate Holistică "Touch of Nature" care s-a derulat inițial pe o perioadă de 3 luni de probă și a fost prelungită cu alte 3 luni, până pe 31 mai 2017. Scopul Campaniei este de a promova sănătatea oamenilor prin utilizarea tratamentelor holistice și de a reduce costurile accesării serviciilor Centrului de Sănătate proporțional cu implicarea în Campanie.
Cum vă puteți înscrie în Campanie?
Completați sondajul de opinie de aici: http://sutherland.ro/sondaj și veți primi detaliile pe e-mail.

Fiecare participant în Campanie va primi un cod promoțional unic. Acest cod va fi imprimat pe toate materialele sale de promovare off-line și folosit în mediul on-line, ceea ce va permite o monitorizare perfectă și retribuire proporțională cu gradul de implicare în Campanie.

Există și o variantă de EXPERT al Campaniei, pentru cei ce vor obține rezultate excepționale, peste o anumită cotă în promovare în mod constant și care vor dori să facă acest lucru în continuare. Ei vor putea să folosească punctele acumulate pentru a accesa serviciile Centrului de Sănătate și/sau pentru a fi retribuiți financiar (cu un anumit factor de conversie). Această variantă se adresează atât persoanelor fizice cât și juridice.