"Ai grijă de corpul tău, pentru că este
singurul loc unde va trebui să trăieşti." Jim Rohn
   Home      Servicii


4 din 5 români (80%) se îmbolnăvesc și mor prematur de boli cardiovasculare sau cancer!


Aceste două boli nu dau simptome dureroase, decât după ce ajung în stadii avansate.


Poți să previi și să eviți aceste riscuri în dreptul tău!


Sănătatea nu este totul, dar fără sănătate totul este nimic! Arthur Schopenhauer


Centrul Holistic de Sănătate Dr. Sutherland te ajută să previi îmbolnăvirile, să-ți recapeți sănătatea și să întinerești prin intermediul celor maieficiente şi demonstrate științific terapii naturiste, care stimulează sistemul imunitar, detoxifică organismul și permit refacerea funcțiilor vitale ale organelor și sistemelor corpului.


Trăiește fericit împreună cu cei dragi - fără suferințe și boli!
Înscriere tratament

 Serviciile oferite de Centrul Holistic de Sănătate Dr. Sutherland:

01. Dietoterapie

 

02. Controlul greutăţii corporale

 

03. Masaj terapeutic

 

04. Terapie prin detoxifierea generală a organismului

 

05. Drenaj limfatic

 

06. Masaj anticelulitic

 

07. Managementul stresului

 

08. Terapie prin deparazitare

 

09. Oxigenoterapia

10. Argiloterapia

11. Hidroterapia

12. Salinoterapia

13. Helioterapia

14. Terapia prin alcalinizare

 

15. Terapie prin suplimente alimentare

 

16. Susținere în renunțarea la alcool/tutun/droguri

 

17. Terapie prin vegetarianism

 

18. Terapie prin schimbarea stilului de viață

 

19. Terapia prin exerciții terapeutice

 

20. Kinetoterapie

 

21. Terapie prin detoxifierea ficatului

 

22. Terapie prin detoxifierea colonului

 

23. Terapie prin detoxifierea rinichilor

 

24. Terapie prin potențialul electrostatic

 

25. Sacroterapia

 

26. Susținere în restabilirea echilibrului emoțional, psihic și mental


27. Reflexoterapia


* * *

Terapiile folosite în cadrul Centrului de Sănătate sunt naturale și nu au efecte adverse asupra altor organe, cum se întâmplă în cazul medicamentelor. Terapiile Centrului de Sănătate sunt eficiente pentru cele mai diverse afecțiuni ale sănătății, cum ar fi: boli cardiovasculare, boli ale sistemului digestiv, respirator, endocrin,nervos, obezitate, ș. a.


01. Dietoterapie

Pe baza modificărilor dietei zilnice a pacientului se oferă organismului cea mai bună sursă de compuși nutritivi și biologic activi și se îndepărtează sursele toxice pentru acesta.

 

02. Controlul greutăţii corporale

Atât pentru beneficiul sănătății (demonstrat științific), cât și pentru cel estetic este nevoie să ne încadrăm în limitele optime ale Indicelui de Masă Corporală, a Procentului de grăsime din corp și a Raportului talie/șolduri. Centrul de Sănătate vă ajută în acest sens.

 

03. Masaj terapeutic

Este foarte benefic pentru decongestionarea unor țesuturi, pentru îmbunătățirea circulației sanguine, pentru facilitarea detoxifierii și grăbirea vindecării țesuturilor și a întregului  organism.

 

04. Terapie prin detoxifierea generală a organismului

Este vârful de lance al terapiilor naturiste, deoarece permite organismului să elimine toxinele acumulate timp de zeci de ani și să decongestioneze țesuturile și sistemele: sanguin, limfatic, endocrin, nervos, ș.a. Detoxifierea se aplică personalizat și etapizat, funcție de fiecare organism în parte și de adaptabilitatea acestuia la detoxifiere. Nu vă așteptați să detoxifiați într-o săptămână, ce s-a depozitat într-o viață! Aici este nevoie de perseverență, dar efectele nu vor întârzia să apară!

 

05. Drenaj limfatic

Prin sistemul limfatic, organismul elimină toxinele și produșii reziduali ai metabolismului. Dacă acest sistem este congestionat, toxinele se reîntorc în circuitul sanguin și țesuturi, conducând la dereglari metabolice și sistemice ale sănătății. Drenajul limfatic ajută la eliminarea toxinelor prin sistemul limfatic.

 

06. Masaj anticelulitic

Depunerile neregulate de grăsime la nivel subcutanat în regiunea pelviană (în special fese), membrele inferioare și abdomen se datorează unor dezechilibre hormonale, metabolice și ale stilului de viață. Acestea pot fi tratate cu succes printr-o abordare holistică, în care masajul anticelulitic joacă un rol important.

 

07. Managementul stresului

Este o componentă fundamentală a sănătății organismului, deoarece substanțele secretate de organism într-o situație de stres au o toxicitate intensă asupra stomacului, sistemului circulator și nervos. Este absolut necesar să păstrăm o stabilitate interioară în fața factorilor stresori care ne înconjoară. În cadrul tratamentelor Centrului nostru de Sănătate, stresul va fi abordat cu atenție și se vor prescrie cele mai eficiente remedii în luptă cu acesta.

 

08. Terapie prin deparazitare

Paraziții intestinali sunt dintre cei mai periculoși dușmani ai corpului uman. Ei consumă din alimentele pe care le ingerăm, reducând astfel aportul nutritiv de care beneficiază organismul nostru. Ei deversează în sistemul nostru digestiv excrementele proprii, care reprezintă o sursă suplimentară de toxicitate. Unii paraziți migrează din intestine în ficat, rinichi, plămâni și alte organe, reducând sau chiar blocând funcțiile acestora. Paraziții pot să se hrănească chiar cu țesuturile și organele umane. Din aceste motive este extrem de important să urmăm un tratament eficient de deparazitare.

 

09. Oxigenoterapia

Oxigenul intervine în majoritatea reacțiilor biochimice din organism având un rol esențial în vitalizarea și regenerarea celulelor.

 

10. Argiloterapia

Este renumită pentru efectele sale detoxifiante, regenerative și mineralizante asupra organismului, atât în uz extern, cât și intern.

 

11. Hidroterapia

Organismul uman conține între 50-70% apă, iar aceasta participă la toate reacțiile biochimice din organism. Atât în uz intern, cât și extern apa are efecte demonstrate asupra sistemului imunitar și a stării generale a sănătății.

 

12. Salinoterapia

Excesul de sare în dietă este nesănătos, dar în uz extern și pentru căile respiratorii poate fi de mare ajutor, dacă este corelat și cu alte remedii naturale.

 

13. Helioterapia

Rolul căldurii și luminii solare este bine cunoscut din timpuri străvechi și demonstrat științific în zilele noastre. Statisticile arată o diferență clară în morbiditatea țărilor aflate în zona polară față de cele temperate și tropicale. Aplicarea helioterapiei într-un mod echilibrat ajută pentru refacerea organismului din multiple afecțiuni.

 

14. Terapia prin alcalinizare

Majoritatea afecțiunilor persistă într-un mediu acid; același lucru este valabil pentru țesuturile canceroase și organismele patogene, astfel că o dată cu alcalinizarea organismului, beneficiem de o îmbunătățirea semnificativă a sănătății.

 

15. Terapie prin suplimente alimentare

Suplimentele alimentare au un efect sinergic în tratamentele naturiste și se vor folosi, funcție de afecțiune în combinație cu celelalte terapii.

 

16. Susținere în renunțarea la alcool/tutun/droguri

Orice adicție de acest gen afectează în mod negativ sănătatea organismului și este necesară eliminarea completă a acestor surse de toxicitate. În combinație cu celelalte terapii, renunțarea la adicții și perioada de sevraj poate fi depășită mult mai ușor. Totuși pacientul trebuie să manifeste o voință determinată pentru a face schimbarea!

 

17. Terapie prin vegetarianism

Vegetarianismul este demonstrat științific ca având efecte puternice terapeutice pentru sănătatea organismului și se aplică în majoritatea afecțiunilor.

 

18. Terapie prin schimbarea stilului de viață

Stilul de viață este pilonul principal al sănătății. Se evaluează și se intervine pe toate componentele acestuia, după principiul holistic.

 

19. Terapia prin exerciții terapeutice

Rolul exercițiilor fizice asupra sănătății este unanim recunoscut, pentru că ajută la îmbunătățirea circulației sangvine, la decongestionarea și oxigenarea țesuturilor, la detoxifierea organismului (în special prin sistemul limfatic) și la întărirea sistemului imunitar. Însă tipul exercițiilor, modul de executare, frecvența exercițiilor, gradul de solicitare este de multe ori necunoscut, astfel că oamenii comit multiple greșeli în acest sens, chiar dacă intențiile sunt bune și efortul depus consistent.

 

20. Kinetoterapie

Pentru dereglările sistemului osos, muscular, nervos și respirator, kinetoterapia folosește un ansamblu de tehnici și metode de recuperare fizică, după principiile mecanismelor neuromusculare și articulare. Ajută la corectarea posturii și îndreptarea coloanei vertebrale, la creșterea mobilității articulare, la creșterea forței și rezistenței musculare, la corectarea coordonării, controlului, echilibrului și a deficitului respirator.

 

21. Terapie prin detoxifierea ficatului

Ficatul este cel mai mare organ în care se depozitează toxine, grăsimi și colesterol în exces; fiind în același timp și laboratorul organismului, funcțiile acestuia sunt afectate negativ de aceste depozite. Detoxifierea ficatului permite eliminarea treptată a acestor toxine și îmbunătățirea funcțiilor hepatice, care se vor răsfrânge benefic asupra întregului organism.

 

22. Terapie prin detoxifierea colonului

Deoarece 80%din imunitatea organismului este data de microflora intestinală și sănătatea colonului, este foarte important ca acesta să fie menținut curat și cu o încărcătură microbiană optima. Detoxifierea colonului aduce rezultate deosebite în acest sens și este folosită de cei mai renumiți specialiști în naturopatie.

 

23. Terapie prin detoxifierea rinichilor

Rinichii joacă un rol important în eliminarea prin urină a compușilor reziduali ai metabolismului, filtrarea sângelui, reglarea concentrației de săruri din celule și oase, a PH-ului și presiunii sanguine. Dacă funcția acestora este perturbată, sănătatea întregului organism este pusă în pericol. Din acest motiv, prevenirea congestiei acestora și detoxifierea periodică a lor joacă un rol important pentru sănătate.

 

24. Terapie prin potențialul electrostatic

Orice organism viu are un câmp electrostatic propriu, care se modifică în timp, datorită interacțiunii cu alte câmpuri electromagnetice, electrice sau electrostatice. Rolul câmpului electrostatic asupra sănătății a fost demonstrat recent și și-a găsit multiple aplicații eficiente în ameliorarea și chiar tratarea unor afecțiuni.

 

25. Sacroterapia

Sacroterapia este bine cunoscută, demonstrată științific și folosită cu succes de mulți doctori și naturopați de renume cum ar fi Dr. Ryke Geerd Hamer, Dr. Agatha M. Thrash, Dr. Calvin L. Thrash, Dr. Doru Laza, Dr. Edward Alexander Sutherland (în trecut) și alții. În acest domeniu este însă foarte important să nu introducem elemente ezoterice periculoase ale religiilor orientale. Centrul nostru de Sănătate este printre puținele centre din România care are grijă de acest aspect și aplică sacroterapia într-un cadru creștin și după principiile biblice.

 

26. Susținere în restabilirea echilibrului emoțional, psihic și mental

Este demonstrată științific legătura între partea emoțională, psihică, mentală și fizică a organismului, în ceea ce privește sănătatea acestuia. Abordarea holistică din cadrul Centrului de Sănătate abordează cu atenție această legătură și prescrie cele mai eficiente remedii pentru o sănătate completă și un echilibru psiho-emoțional stabil.

27. Reflexoterapia

Reflexoterapia este un masaj terapeutic efectuat în general în zona tălpilor (uneori și la palme), unde sunt multe terminații nervoase, care o dată ce sunt stimulate, transmit impulsuri nervoase prin diverse țesuturi și organe aflate în alte zone ale organismului. În acest fel, se intensifică funcțiile zonelor stimulate, crescând posibilitatea de vindecare.


Înscriere tratament